12. elokuuta 2015

Ennen kuin lähden.

Vihdoinkin olen saanut matkalaukkuni ja reppuni pakattua siihen kuntoon, missä niiden on tarkoitus huomenna lähteä mukaani. Matkalaukullisen tavaraa olen nyt kolmesti purkanut ja pakannut uudestaan yrittäen mahduttaa kaiken tarvittavan sallittuun kilomäärään. Tietokone, järjestelmäkamera sekä monet johdot ja laturit painavat jo itsessään niin paljon, ettei käsimatkatavaroidenkaan valitseminen ja pakkaaminen helpoimmasta päästä ole ollut. Sormet ristissä täytyy lentokentällä kulkea ja toivoa, ettei kodin vaaka ainakaan hirveästi ole lukemia vääristellyt.

Kaikesta tästä huolimatta odotan lähtöäni ja etenkin Yhdysvaltoihin saapumista innolla. Sain muutama päivä sitten kuulla host-perheeltäni, että ensimmäisen viikon ajan perheessä tulee lisäkseni asumaan vaihto-oppilastyttö Espanjasta hänen host-perheensä ollessa vielä lomamatkalla. Tulemme käymään sama koulua ja asumaan melko lähekkäin, joten hyvä päästä puhumaan jollekin, joka on samankaltaisessa elämänvaiheessa. Koska tämän postauksen oli kuitenkin tarkoitus käsitellä pakkaamista, alla liitettynä hieman kuvia...
Farkut, ratsastushousut/legginsit, juoksutrikoot sekä shortsit.
  Lökäreillä lähden istumaan koneeseen.


Ohut kauluspaita ja puolipitkähihainen
 
Viisi siistiä toppia/T-paitaa

Toppeja myös urheiluun.
Musta mekko
                      
Yöpuvuiksi shortsit ja pitkät housut sekä kahdet paidat.  Mukaan lähtee myös musta toppi.



Huomenna aamulla lökäreiden lisäksi puen harmahtavan topin, farkkutakin ja Niken lenkkarit. Matkalaukussa kuvissa näkyvien lisäksi pakattuina odottavat kaksi jakkua, tuulitakki, villatakki, neulepusero, villasukat, korkokengät, ballerinat, muutama koru sekä kello. Tietenkin vaatekappaleiden lisäksi tilaa vievät mm. hygieniatarvikkeet, tuliaiset, kärkitossut ja pianonuotit.

Alla vielä kuvia tiistaina minulle pidetyistä yllätysjuhlista, joihin perheeni oli kutsunut lähimmäisiä sukulaisia sekä kavereitani.


1 kommentti:

  1. Hyvä postaus, annat tosi hyviä ehdotuksia. Ihania kuvia ja loistavia matkavinkkejä kuten aina. Toivottavasti pääsen itsekin joskus sinne.

    VastaaPoista